Kattopalvelut

Tiilikaton pinnoitukset ja puhdistukset, sekä peltikaton maalaus taloyhtiöille, yksityisasiakkaille ja yrityksille. Uusimaa, Helsinki, Vantaa ja Espoo.

Palvelut

Tiilikaton pinnoitus

Lue lisää ›

Tiilikaton pesu

Lue lisää ›

Peltikaton maalaus

Lue lisää ›

Varaa maksuton kartoituskäynti!

Tiilikaton pinnoitus

Miksi tiilikatto kannattaa pinnoittaa?

Vuosien mittaan tiilikatto voi menettää alkuperäisen värinsä auringonvalon, sään ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksesta. Maalaaminen antaa mahdollisuuden päivittää katteen ulkonäköä.

Maali toimii suojakerroksena, joka auttaa estämään sään, kuten UV-säteilyn, veden ja pakkasen, aiheuttamat vahingot. Se auttaa myös estämään sammaloitumista ja muita kasvustoja, jotka voivat heikentää katon kuntoa ajan mittaan.

Maalaamalla tiilikaton voi pidentää sen käyttöikää. Maali voi parantaa tiilien vastustuskykyä vaurioita ja halkeamia vastaan, mikä voi auttaa säästämään korjauskustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Tiilikaton pinnoituksen työvaiheet

 

Puhdistus: Tiilikaton puhdistus on ensimmäinen askel pinnoitusprosessissa. Käytetään painepesuria, joka poistaa lian, sammalen, levän ja muun lian katto tiilistä. Tämä auttaa maalin tai pinnoitteen tarttumaan paremmin.

Vaurioiden korjaus: Kaikki vauriot, kuten halkeamat tai puuttuvat tiilet, tulee korjata ennen pinnoitusta. Tämä voi tarkoittaa uusien tiilien asentamista tai halkeamien tiivistämistä erityisellä tiivisteellä.

Pinnoitus: Pohjustuksen jälkeen katto voidaan pinnoittaa. Pinnoitus tehdään erityisellä kattomaalilla, joka on suunniteltu kestämään kovia sääolosuhteita. Pinnoitus levitetään yleensä ruiskuttamalla ja se voi vaatia useamman kerroksen levittämistä.

Maalaria

Maalattua taloa

Tiilikaton pesu

Neljä syytä puhdistaa tiilikatto säännöllisesti:

Pidennetty käyttöikä: Säännöllisesti puhdistettu tiilikatto kestää pidempään. Sade, lumi, tuuli, lika ja muut ympäristötekijät voivat kertyä tiilikattoon ja vahingoittaa sen rakennetta ajan myötä.

Estää kasvuston leviämistä: Säännöllinen puhdistus auttaa estämään sammaleiden, jäkälien ja muiden kasvustojen leviämistä tiilikatolla. Nämä kasvustot voivat aiheuttaa tiilien lohkeilua ja halkeilua pitkällä aikavälillä.

Estää kosteuden kertymisen: Jos tiilikattoa ei puhdisteta säännöllisesti, se voi alkaa kerätä kosteutta. Tämä voi johtaa tiilien vahingoittumiseen ja jopa vuotoihin.

Parantaa ulkonäköä: Puhdistettu tiilikatto näyttää hyvältä ja parantaa talon yleistä ulkonäköä. Tämä voi olla erityisen tärkeää, jos olet miettinyt talosi myyntiä.

Pyydä tarjousta!

Peltikaton maalaus

Peltikaton pesu

Katon pesu on ​peltikaton maalauksessa välttämättömän tärkeä työvaihe. Pesun tarkoituksena on poistaa galvanoiduilta pinnoilta sinkkisuolat, rasva, lika ja muut epäpuhtaudet. Pesu suoritetaan aina harjaten peltipesuaineella. Lopuksi peltikatto huuhdellaan huolellisesti korkeapaineella.

 

Peltikaton pintamaalaus

Peltikaton pintamaalaus suoritetaan pääasiassa ruiskua käyttämällä. Vesiohenteisia maaleja käytettäessä maalaus tapahtuu kahteen kertaan. Ruiskulla maalattaessa maalipinta saadaan saumattomaksi ja tasaiseksi. Ennen työn luovuttamista käydään työmaakatselmus yhdessä kaikkien asianosaisten kanssa.

OTA YHTEYTTÄ

Täytä lomake, vastaamme 24 tunnin sisällä. 

Kohde

Tarve

Petteri Kinnunen, talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Maalikuninkaat.

Petteri Kinnunen

+358 442 389 011

Miksi me?

5 Syytä valita Maalikuninkaat urakoitsijaksi.

1. Meiltä tarjouksen pyytäminen on helppoa

Klikkaamalla ”pyydä tarjous” on sinun roolisi tehty. Tästä eteenpäin meidän asiantuntija ottaa yhteyttä ja kartoittaa tarvittavat tiedot tarjousta varten.

2. Maalari on meidän tärkein työntekijä!

Laadukkaalla koulutuksella takaamme uudellekkin maalarille riittävät taidot tehdä maalarin töitä. Mukava ja turvallinen työporukka takaa sen, että meillä maalarin on hyvä olla töissä.

3. Reilu ja luotettava toimija.

Yrityksemme työnteonkulttuuri juontaa juurensa Pohjois-Pohjanmaalta. Kohtaamme asiakkaat ihmisläheisesti ja pyrimme aina täyttämään asiakkaan toiveet.

4. Selkeä laskutus.

Laskutus suoritetaan aina sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.
Työ laskutetaan vasta, kun työ on valmis.

5. Tyytyväinen asiakaskunta!

Meillä on valtava määrä tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Asiakaskohteisiimme voi käydä tutustumassa Referenssit-sivulla.

Yhteystiedot

Kysy lisää maalaustöistä soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Petrus Niskanen, Katon maalaus Helsinki Espoo ja Vantaa..
Petrus Niskanen

Toimitusjohtaja

+358 44 303 0899

petrus.niskanen@maalikuninkaat.fi

Petteri Kinnunen, talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Maalikuninkaat.
Petteri Kinnunen

Myyntijohtaja

+358 44 238 9011

petteri.kinnunen@maalikuninkaat.fi

Emerson Byman

Markkinointi

+358 44 332 8959

markkinointi@maalikuninkaat.fi

Patrik Kinnunen

Myynti / Työnjohto

+358 45 319 1000

patrik.kinnunen@maalikuninkaat.fi

Petteri Kinnunen, talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Maalikuninkaat.
Jussi Kinnunen

Myynti

+358 44 987 1186

jussi.kinnunen@maalikuninkaat.fi

Matias Karjula

Myynti / Työnjohto

+358 44 205 2950

matias.karjula@maalikuninkaat.fi

Maalikuninkaat Oy

Y-tunnus: 3186624-5

Virkatie 8b, 01510 Vantaa

toimisto@maalikuninkaat.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuoperaattori:
Apix Messaging Oy 003723327487

Verkkolaskuosoite:
003731866245

Välittäjätunnus:
003723327487

SOSIAALINEN MEDIA