...

Kattopalvelut

Tiilikaton pinnoitukset ja puhdistukset, sekä peltikaton maalaus taloyhtiöille, yksityisasiakkaille ja yrityksille. Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Espoo ja Oulu.

Palvelut

Tiilikaton pinnoitus

Lue lisää ›

Tiilikaton pesu

Lue lisää ›

Peltikaton maalaus

Lue lisää ›

Varaa maksuton kartoituskäynti!

Tiilikaton pinnoitus

Miksi tiilikatto kannattaa pinnoittaa?

Vuosien mittaan tiilikatto voi menettää alkuperäisen värinsä auringonvalon, sään ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksesta. Maalaaminen antaa mahdollisuuden päivittää katteen ulkonäköä.

Maali toimii suojakerroksena, joka auttaa estämään sään, kuten UV-säteilyn, veden ja pakkasen, aiheuttamat vahingot. Se auttaa myös estämään sammaloitumista ja muita kasvustoja, jotka voivat heikentää katon kuntoa ajan mittaan.

Maalaamalla tiilikaton voi pidentää sen käyttöikää. Maali voi parantaa tiilien vastustuskykyä vaurioita ja halkeamia vastaan, mikä voi auttaa säästämään korjauskustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Tiilikaton pinnoituksen työvaiheet

 

Puhdistus: Tiilikaton puhdistus on ensimmäinen askel pinnoitusprosessissa. Käytetään painepesuria, joka poistaa lian, sammalen, levän ja muun lian katto tiilistä. Tämä auttaa maalin tai pinnoitteen tarttumaan paremmin.

Vaurioiden korjaus: Kaikki vauriot, kuten halkeamat tai puuttuvat tiilet, tulee korjata ennen pinnoitusta. Tämä voi tarkoittaa uusien tiilien asentamista tai halkeamien tiivistämistä erityisellä tiivisteellä.

Pinnoitus: Pohjustuksen jälkeen katto voidaan pinnoittaa. Pinnoitus tehdään erityisellä kattomaalilla, joka on suunniteltu kestämään kovia sääolosuhteita. Pinnoitus levitetään yleensä ruiskuttamalla ja se voi vaatia useamman kerroksen levittämistä.

Maalaria

Maalattua taloa

Tiilikaton pesu

Neljä syytä puhdistaa tiilikatto säännöllisesti:

Pidennetty käyttöikä: Säännöllisesti puhdistettu tiilikatto kestää pidempään. Sade, lumi, tuuli, lika ja muut ympäristötekijät voivat kertyä tiilikattoon ja vahingoittaa sen rakennetta ajan myötä.

Estää kasvuston leviämistä: Säännöllinen puhdistus auttaa estämään sammaleiden, jäkälien ja muiden kasvustojen leviämistä tiilikatolla. Nämä kasvustot voivat aiheuttaa tiilien lohkeilua ja halkeilua pitkällä aikavälillä.

Estää kosteuden kertymisen: Jos tiilikattoa ei puhdisteta säännöllisesti, se voi alkaa kerätä kosteutta. Tämä voi johtaa tiilien vahingoittumiseen ja jopa vuotoihin.

Parantaa ulkonäköä: Puhdistettu tiilikatto näyttää hyvältä ja parantaa talon yleistä ulkonäköä. Tämä voi olla erityisen tärkeää, jos olet miettinyt talosi myyntiä.

Pyydä tarjousta!

Peltikaton maalaus

Peltikaton pesu

Katon pesu on ​peltikaton maalauksessa välttämättömän tärkeä työvaihe. Pesun tarkoituksena on poistaa galvanoiduilta pinnoilta sinkkisuolat, rasva, lika ja muut epäpuhtaudet. Pesu suoritetaan aina harjaten peltipesuaineella. Lopuksi peltikatto huuhdellaan huolellisesti korkeapaineella.

 

Peltikaton pintamaalaus

Peltikaton pintamaalaus suoritetaan pääasiassa ruiskua käyttämällä. Vesiohenteisia maaleja käytettäessä maalaus tapahtuu kahteen kertaan. Ruiskulla maalattaessa maalipinta saadaan saumattomaksi ja tasaiseksi. Ennen työn luovuttamista käydään työmaakatselmus yhdessä kaikkien asianosaisten kanssa.

Miksi me?

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät:

1. Meiltä tarjouksen pyytäminen on helppoa

Keskimääräinen vastaamiasikamme tarjouspyyntöön on 3 minuuttia ja 30 sekuntia.

2. Maalari on meidän tärkein työntekijä!

Laadukkaalla koulutuksella takaamme uudellekkin maalarille riittävät taidot tehdä maalarin töitä. Mukava ja turvallinen työporukka takaa sen, että meillä maalarin on hyvä olla töissä.

3. Reilu ja luotettava toimija.

Yrityksemme työnteonkulttuuri juontaa juurensa Pohjois-Pohjanmaalta. Kohtaamme asiakkaat ihmisläheisesti ja pyrimme aina täyttämään asiakkaan toiveet.

4. Selkeä laskutus.

Laskutus suoritetaan aina sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.
Työ laskutetaan vasta, kun työ on valmis.

5. Tyytyväinen asiakaskunta!

Asiakaskuntamme koostuu yli 300 maalatusta talosta ympäri Suomea! Asiakaskohteisiimme voi käydä tutustumassa Referenssit-sivulla.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.