Taloyhtiöille

Maalaustyöt taloyhtiöille | Helsinki, Espoo, Vantaa ja Oulu

Taloyhtiöiden maalausprojektit ovat Maalikuninkaiden erikoisalaa.

Toisin kuin yksityisissä hankkeissa, taloyhtiöiden hankkeista päättää useampi henkilö. Tarjousta laskettaessa, sekä kohteissa työskennellessä on välttämätöntä ottaa huomioon jokainen asukas. Yli 80% liiketoiminnastamme koostuu taloyhtiöasiakkaista.

Pidämme asiakkaat aina ajan tasalla

Olemme huomanneet, että kommunikaatio taloyhtiöiden asukkaiden kanssa maalausprojektin alkaessa ja edetessä on ensisijaisen tärkeää.

Perustamme jokaisen työmaan alkaessa taloyhtiön asukkaiden kesken viestintäryhmän, jonka kautta annamme ohjeet ennen työmaalle saapumista. Myös asukkailta meille tuleva informaatio auttaa työn sujuvuudessa.

Maalikuninkaat tekee talon maalauksia alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa ja Oulu.

Aikataulutus ja suunnittelu

Kun tehdään isoja maalausprojekteja on suunnittelulla ja aikataulutuksella tavanomaista suurempi merkitys. Jos työjärjestys on suunniteltu huonosti voi työ viivästyä jopa viikkoja. Siksi huolehdimme että kohteissamme on ennalta sovittu riittävä työvoima ja jokaisella työntekijällä tarkat työtehtävät, jotta kokonaisuus pysyy hallinnassa. Pidämme taloyhtiön asukkaat aina ajan tasalla työmaan edetessä.

Kartoittamalla kohteet tarkoin, kustannukset saadaan minimiin

Kartoitamme jokaisen kohteen poikkeuksetta huolellisesti, jotta työmaan alkaessa kaikille osapuolille on selkeää, miten työ etenee. Tässä säästytään yllätyksiltä ja ylimääräisiltä kustannuksilta. Tämä myös helpottaa ja selkeyttää aikataulutusta, josta kiinni pitäminen on eduksi kaikille osapuolille.

Tervetuloa osaksi Maalikuninkaiden tyytyväistä asiakasjoukkoa!

”Porraskäytävä on osa kotiasi.
Sen ohi kuljetaan päivittäin ja toimii käyntikorttina koko taloyhtiölle.”

Porraskäytävä on osa kotiasi. Se on ensimmäinen asia, johon asukas tai vierailija kiinnittää huomion astuessaan taloon. Vaikka asunto itsessään olisi siisti ja hyväkuntoinen, voi epäsiistin ensivaikutelman antanut porraskäytävä karkottaa tulevat vuokralaiset tai osakkeiden ostajat. Sen ohi kuljetaan päivittäin ja toimii käyntikorttina koko taloyhtiölle.

Porraskäytävät ovat jatkuvasti kovan rasituksen alla, joka myös alkaa ajan saatossa näkymään. Ulko-oven käydessä ja ihmisten ravatessa käytävät kuluvat. Muuttokuormia kantaessa käytäviin tulee helposti jälkiä.

Porraskäytävän maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Oulu.

Porraskäytävän sisämaalaus on erinomainen tapa saada uusi tuore ilme taloyhtiöön suhteellisen nopealla aikataululla.

Laadukkaasti toteutetulla sisämaalauksella nostetaan kiinteistön arvoa ja arvokkuutta, joka puolestaan tekee taloyhtiöstä houkuttelevamman kohteen myynnin ja vuokrattavuuden kannalta. Ympäristöystävälliset maalit pitävät sisäilman raikkaana ja laadukkaana.

Porraskäytävien sisämaalauksessa tärkeää on suunnitelmallinen eteneminen ja asukkaiden runsas tiedottaminen. Kun työn etenemisen strategia on selvä, asumisrauha säilyy taloyhtiössä. Hyvin maalatut pinnat on helpompi pitää puhtaana, ja ne kestävät taas paremmin aikaa ja elämisen jälkiä.

Sisämaalausten yhteydessä voidaan tarpeen mukaan tasoittaa halkeamat sekä muut kulumat. Työskennellessä käytetään aina laadukkaita ja hyväksi koettuja materiaaleja, sekä työvälineitä.

Panosta asukkaiden viihtyvyyteen ja pyydä tarjous Maalikuninkailta!

Jätä tarjouspyyntö

Täytä alla oleva lomake, niin me otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme tarvittavat tiedot tarjousta varten.

  Miksi me?

  Miksi valita Maalikuninkaat urakoitsijaksi?

  1. Meiltä tarjouksen pyytäminen on helppoa

  Klikkaamalla ”pyydä tarjous” on sinun roolisi tehty. Tästä eteenpäin meidän asiantuntija ottaa yhteyttä ja kartoittaa tarvittavat tiedot tarjousta varten.

  2. Maalari on meidän tärkein työntekijä!

  Tiedämme, että hyvä laatu vaatii pitkäaikaisen ja kokeneen maalarin. Siksi pidämme huolen, että meidän maalarit tienaavat hyvin.

  3. Reilu ja luotettava toimija.

  Yrityksemme työnteonkulttuuri juontaa juurensa Pohjois-Pohjanmaalta. Kohtaamme asiakkaat ihmisläheisesti ja arvostamme työtä, josta meille maksetaan!

  4. Selkeä laskutus.

  Asiakas tietää aina jo ennen urakan alkua mikä on loppusumma. Taloyhtiöasiakkaille esitetään maksuerätaulukko jo ensimmäisessä tarjouksessa.

  5. Tyytyväinen asiakaskunta!

  Meillä on valtava määrä tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Asiakaskohteisiimme voi käydä tutustumassa talon maalaus ja tiilikaton pinnoitus -sivuilla Referenssit-osioissa.

  Yhteystiedot

  Kysy lisää maalaustöistä soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

  Petrus Niskanen, Katon maalaus Helsinki Espoo ja Vantaa..

  Petrus Niskanen

  Toimitusjohtaja

  +358 443 030 899

  petrus.niskanen@maalikuninkaat.fi

  Tuukka Pentinpuro, talon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa.

  Tuukka Pentinpuro

  Työnjohto

  +358 440 454 232

  tuukka.pentinpuro
  @maalikuninkaat.fi

  Petteri Kinnunen, talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Maalikuninkaat.

  Petteri Kinnunen

  Myynti

  +358 442 389 011

  petteri.kinnunen@maalikuninkaat.fi