Taloyhtiöille

Maalaustyöt taloyhtiöille | Helsinki, Espoo, Vantaa ja Oulu

Taloyhtiöiden maalausprojektit ovat Maalikuninkaiden erikoisalaa.

Toisin kuin yksityisissä hankkeissa, taloyhtiöiden hankkeista päättää koko hallitus, joten päätös tapahtuu aina yhteistuumin. Tarjousta laskettaessa, sekä kohteissa työskennellessä on välttämätöntä ottaa huomioon jokainen asukas. Yli 80% liiketoiminnastamme koostuu taloyhtiöasiakkaista.

Viestintä on tärkeä osa sujuvaa työskentelyä

Olemme huomanneet, että kommunikaatio taloyhtiöiden asukkaiden kanssa maalausprojektin alkaessa ja edetessä on ensisijaisen tärkeää.

Perustamme jokaisen työmaan alkaessa taloyhtiön asukkaiden kesken viestintäryhmän, jonka kautta annamme ohjeet ennen työmaalle saapumista. Myös asukkailta meille tuleva informaatio auttaa työn sujuvuudessa.

Maalikuninkaat tekee talon maalauksia alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa ja Oulu.

Pidämme aikataulusta kiinni

Taloyhtiön ulkomaalaus tai katon pinnoitus saattaa olla hyvinkin pitkäkestoinen projekti. Tuolloin taloyhtiön asukkaat saattavat joutua sietämään rakennustelineitä ja suojamuoveja pihallaan pahimmillaan jopa koko kesän. Maalausprojektin ei kuitenkaan tarvitse olla koko kesän projekti, vaan isonkin työmaan voi toteuttaa jopa 2–3 viikossa, kun työmaalla on riittävästi osaavaa työvoimaa. Me Maalikuninkailla panostamme aina siihen, että sovitusta aikataulusta pystytään pitämään kiinni ja työmaa saadaan ripeästi valmiiksi. Tuolloin taloyhtiön asukas voi nauttia kesästä pihallaan myös sinä kesänä, kun huoltomaalaus tai katon pinnoitus on ajankohtainen.

Kartoittamalla kohteet tarkoin, kustannukset saadaan minimiin

Kartoitamme jokaisen kohteen poikkeuksetta huolellisesti, jotta työmaan alkaessa kaikille osapuolille on selkeää, miten työ etenee. Tässä säästytään yllätyksiltä ja ylimääräisiltä kustannuksilta. Tämä myös helpottaa ja selkeyttää aikataulutusta, josta kiinni pitäminen on eduksi kaikille osapuolille.

Tervetuloa osaksi Maalikuninkaiden tyytyväistä asiakasjoukkoa!

Jätä tarjouspyyntö

Täytä alla oleva lomake, niin me otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme tarvittavat tiedot tarjousta varten.

  Miksi me?

  Miksi valitset maalikuninkaat maalaamaan talosi tai kattosi?

  1. Meiltä tarjouksen pyytäminen on helppoa

  Klikkaamalla ”pyydä tarjous” on sinun roolisi tehty. Tästä eteenpäin meidän asiantuntija ottaa yhteyttä ja kartoittaa tarvittavat tiedot tarjousta varten.

  2. Maalari on meidän tärkein työntekijä!

  Tiedämme, että hyvä laatu vaatii pitkäaikaisen ja kokeneen maalarin. Siksi pidämme huolen, että meidän maalarit tienaavat hyvin.

  3. Reilu ja luotettava toimija.

  Yrityksemme työnteonkulttuuri juontaa juurensa Pohjois-Pohjanmaalta. Kohtaamme asiakkaat ihmisläheisesti ja arvostamme työtä, josta meille maksetaan!

  4. Selkeä laskutus.

  Asiakas tietää aina jo ennen urakan alkua mikä on loppusumma. Taloyhtiöasiakkaille esitetään maksuerätaulukko jo ensimmäisessä tarjouksessa.

  5. Tyytyväinen asiakaskunta!

  Meillä on valtava määrä tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Asiakaskohteisiimme voi käydä tutustumassa talon maalaus ja tiilikaton pinnoitus -sivuilla Referenssit-osioissa.

  Yhteystiedot

  Kysy lisää maalaustöistä soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

  Petrus Niskanen, Katon maalaus Helsinki Espoo ja Vantaa..

  Petrus Niskanen

  Toimitusjohtaja

  +358 443 030 899

  petrus.niskanen@maalikuninkaat.fi

  Tuukka Pentinpuro, talon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa.

  Tuukka Pentinpuro

  Työnjohto

  +358 440 454 232

  tuukka.pentinpuro
  @maalikuninkaat.fi

  Petteri Kinnunen, talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Maalikuninkaat.

  Petteri Kinnunen

  Myynti

  +358 442 389 011

  petteri.kinnunen@maalikuninkaat.fi