Talon maalaus

Talon maalaus | Helsinki

Talon julkisivumaalaus

Talon maalaus on visuaalisesti tärkeä osa talon julkisivua, mutta usein unohdetaan, että sen tärkein tehtävä on suojata talon ulkoverhousta koko sen elinkaaren ajan.
On luonnollista, että talon julkisivun ja muiden ulkoseinien maalipinnat alkavat vuosien saatossa kulua, hilseillä, haalistua ja haurastua. Jos maalipinta on alkanut lohkeilla ja halkeilla, kosteus ja UV-säteily kiihdyttävät ulkoverhouksen rapistumista. Tämä vie ulkoverhouksen ikää loppupäästä kymmeniä vuosia. Optimaalisin aika talon maalaukselle on ennen kuin ensimmäiset hilseilyt näkyvät pinnassa.

Teemme talon maalauksia alueella Helsinki seudulla.

Talon maalauksen pohjatyöt

Aina ennen talon maalausurakkaa selvitämme, vaatiiko pohjamateriaali huoltoa. Jos tarve vaatii, niin ennen maalausta suoritetaan mahdollisten vaurioituneiden lautojen vaihto. Näitä tilanteita varten meillä on ammattitaitoinen timpuri.

Jokaisessa huoltomaalauskohteessa suoritetaan perusteellinen ulkoverhouksen lian, hiekan ja rasvan pesu harjalla ja juoksevalla vedellä. Avuksi pintamateriaalin mukainen pesu- tai homeenpoistoaine.

Jos maali on ehtinyt hilseilemään, vanha maali poistetaan kaapimalla ja puupaljaat pinnat pohjamaalataan.

Uudiskohteissa puupinnoille ei tarvitse tehdä varsinaisia esikäsittelyitä, vaan maalaus kahteen kertaan riittää.

Pintamaalaus

Ennen maalausurakkaa on tärkeää selvittää puumateriaali ja aiemman maalin laatu. Oikean maalin valinta pintamaaliksi on yksi merkittävimpiä asioita onnistuneen lopputuloksen kannalta. On selvää, että suurin mittari maalaustyön onnistumisessa on tietenkin maalarin ammattitaito ja työmoraali.

Vaikka sääolosuhteet vaikuttavat aikataulutukseen, voidaan järkevällä jäsentelyllä edesauttaa maalauksen etenemistä huonommillakin keleillä. Optimaalisin sää maalaukselle on puolipoutainen, mutta esimerkiksi sateella voidaan maalata räystäsalusia ja katoksia. Näin vesisadekaan ei haittaa lopputuloksen onnistumista. Saumattoman ja tasaisen maalipinnan takaamiseksi maalikalvon tulee olla oikean paksuinen ja oikeanlaisella työjärjestyksellä maalauksesta saadaan yhtenäinen. Ennen työn luovuttamista käydään työmaakatselmus yhdessä kaikkien asianosaisten kanssa.

Oikean maalin valinta

Maalaustyö voi parhaimmillaan olla simppeliä ja helppoa hommaa. Vaatimuksena kuitenkin on, että taustatyöt on tehty harkiten. Usein tulee eteen tilanteita, jossa pohjatyöt on tehty huonosti, ja vanhan maalin päälle voidaan valita vääränlainen maali. Jos uusi maali ei sovi yhteen vanhan kanssa, maalipinnan kestävyys jää heikoksi ja se saattaa halkeilla.

Oletko epävarma vanhasta maalista ja ulkoverhouksen kunnosta? Ei haittaa. Tutkimme talosi lähtökohdat ja vanhan maalityypin. Tämän pohjalta suosittelemme parhaiten soveltuvaa ratkaisua. Jos vanha maali jää jostain syystä arvoitukseksi, analysoimme sen tarvittaessa laboratoriossa. Näin varmistumme, että maalivalinta osuu kerralla nappiin.

Käytämme työssämme aina laadukkaita, tutkittuja pintakäsittelyaineita. Ota yhteyttä, niin maalaamme talosi helsingissä.

Talon maalauksen jälkeen

Ennen talon maalausta

Jätä tarjouspyyntö

Täytä alla oleva lomake, niin me otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme tarvittavat tiedot tarjousta varten.

  Miksi me?

  Miksi valitset maalikuninkaat maalaamaan talosi tai kattosi?

  1. Meiltä tarjouksen pyytäminen on helppoa

  Klikkaamalla ”pyydä tarjous” on sinun roolisi tehty. Tästä eteenpäin meidän asiantuntija ottaa yhteyttä ja kartoittaa tarvittavat tiedot tarjousta varten.

  2. Maalari on meidän tärkein työntekijä!

  Tiedämme, että hyvä laatu vaatii pitkäaikaisen ja kokeneen maalarin. Siksi pidämme huolen, että meidän maalarit tienaavat hyvin.

  3. Reilu ja luotettava toimija.

  Yrityksemme työnteonkulttuuri juontaa juurensa Pohjois-Pohjanmaalta. Kohtaamme asiakkaat ihmisläheisesti ja arvostamme työtä, josta meille maksetaan!

  4. Selkeä laskutus.

  Asiakas tietää aina jo ennen urakan alkua mikä on loppusumma. Taloyhtiöasiakkaille esitetään maksuerätaulukko jo ensimmäisessä tarjouksessa.

  5. Tyytyväinen asiakaskunta!

  Meillä on valtava määrä tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Asiakaskohteisiimme voi käydä tutustumassa talon maalaus ja tiilikaton pinnoitus -sivuilla Referenssit-osioissa.

  Yhteystiedot

  Kysy lisää maalaustöistä soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

  Petrus Niskanen, Katon maalaus Helsinki Espoo ja Vantaa..

  Petrus Niskanen

  Toimitusjohtaja

  +358 443 030 899

  petrus.niskanen@maalikuninkaat.fi

  Tuukka Pentinpuro, talon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa.

  Tuukka Pentinpuro

  Työnjohto

  +358 440 454 232

  tuukka.pentinpuro
  @maalikuninkaat.fi

  Petteri Kinnunen, talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Maalikuninkaat.

  Petteri Kinnunen

  Myynti

  +358 442 389 011

  petteri.kinnunen@maalikuninkaat.fi