Talon maalaus

Talon maalaus | Helsinki, Espoo, Vantaa ja Oulu

Talon maalaukset

Talon säännöllinen maalaus on visuaalisesti tärkeä osa julkisivua, mutta usein unohdetaan, että sen tärkein tehtävä on suojata talon ulkoverhousta koko sen elinkaaren ajan.

On luonnollista, että talon julkisivun ja muiden ulkoseinien maalipinnat alkavat vuosien saatossa kulua, hilseillä, haalistua ja haurastua. Jos maalipinta on alkanut lohkeilla ja halkeilla, kosteus ja UV-säteily kiihdyttävät ulkoverhouksen rapistumista. Tämä vie ulkoverhouksen ikää loppupäästä kymmeniä vuosia. Optimaalisin aika talon maalaukselle on ennen kuin ensimmäiset hilseilyt näkyvät pinnassa.

Teemme talon maalauksia koko Uudellamaalla, ja toimimme mm. alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa ja Oulu.

Talon maalauksen pohjatyöt

Aina ennen talon maalausurakkaa selvitämme, vaatiiko pohjamateriaali huoltoa. Jos tarve vaatii, niin ennen maalausta suoritetaan mahdollisten vaurioituneiden lautojen vaihto. Näitä tilanteita varten meillä on ammattitaitoinen timpuri.

Jokaisessa huoltomaalauskohteessa suoritetaan perusteellinen ulkoverhouksen lian, hiekan ja rasvan pesu harjalla ja juoksevalla vedellä. Avuksi pintamateriaalin mukainen pesu- tai homeenpoistoaine.

Jos maali on ehtinyt hilseilemään, vanha maali poistetaan kaapimalla ja puupaljaat pinnat pohjamaalataan.

Uudiskohteissa puupinnoille ei tarvitse tehdä varsinaisia esikäsittelyitä, vaan maalaus kahteen kertaan riittää.

Pintamaalaus

Ennen talon maalausta on tärkeää selvittää puumateriaali ja aiemman maalin laatu. Oikean maalin valinta pintamaaliksi on yksi merkittävimpiä asioita onnistuneen lopputuloksen kannalta. On selvää, että suurin mittari maalaustyön onnistumisessa on tietenkin maalarin ammattitaito ja työmoraali.

Vaikka sääolosuhteet vaikuttavat aikataulutukseen, voidaan järkevällä jäsentelyllä edesauttaa maalauksen etenemistä huonommillakin keleillä. Optimaalisin sää maalaukselle on puolipoutainen, mutta esimerkiksi sateella voidaan maalata räystäsalusia ja katoksia. Näin vesisadekaan ei haittaa lopputuloksen onnistumista. Saumattoman ja tasaisen maalipinnan takaamiseksi maalikalvon tulee olla oikean paksuinen ja oikeanlaisella työjärjestyksellä maalauksesta saadaan yhtenäinen. Ennen työn luovuttamista käydään työmaakatselmus yhdessä kaikkien asianosaisten kanssa.

Valitsemme talollesi juuri oikean maalin

Maalaustyö voi parhaimmillaan olla simppeliä ja helppoa hommaa. Vaatimuksena kuitenkin on, että taustatyöt on tehty harkiten. Usein tulee eteen tilanteita, jossa pohjatyöt on tehty huonosti, ja vanhan maalin päälle voidaan valita vääränlainen maali. Jos uusi maali ei sovi yhteen vanhan kanssa, maalipinnan kestävyys jää heikoksi ja se saattaa irtoilla.

Huoltomaalausprojekteissa maalin sävyttäminen vanhan värin kanssa yhteneväksi on aikaisemmin ollut hyvin yleinen pähkinä purtavana. Jos värikoodia ei löydy, siitä ei koidu ongelmaa. Nykyaikaisilla menetelmillä saadaan sävy selville yhdellä mittauskerralla!

Talo maalauksen jälkeen

Peltikaton maalauksen jälkeen.

Talo ennen maalausta

OTA YHTEYTTÄ

Täytä lomake, vastaamme 24 tunnin sisällä. 

Kohde

Tarve

Petteri Kinnunen, talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Maalikuninkaat.

Petteri Kinnunen

+358 442 389 011

Miksi me?

5 Syytä valita Maalikuninkaat urakoitsijaksi.

1. Meiltä tarjouksen pyytäminen on helppoa

Klikkaamalla ”pyydä tarjous” on sinun roolisi tehty. Tästä eteenpäin meidän asiantuntija ottaa yhteyttä ja kartoittaa tarvittavat tiedot tarjousta varten.

2. Maalari on meidän tärkein työntekijä!

Laadukkaalla koulutuksella takaamme uudellekkin maalarille riittävät taidot tehdä maalarin töitä. Mukava ja turvallinen työporukka takaa sen, että meillä maalarin on hyvä olla töissä.

3. Reilu ja luotettava toimija.

Yrityksemme työnteonkulttuuri juontaa juurensa Pohjois-Pohjanmaalta. Kohtaamme asiakkaat ihmisläheisesti ja pyrimme aina täyttämään asiakkaan toiveet.

4. Selkeä laskutus.

Laskutus suoritetaan aina sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.
Työ laskutetaan vasta, kun työ on valmis.

5. Tyytyväinen asiakaskunta!

Meillä on valtava määrä tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Asiakaskohteisiimme voi käydä tutustumassa Referenssit-sivulla.

Yhteystiedot

Kysy lisää maalaustöistä soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Petrus Niskanen, Katon maalaus Helsinki Espoo ja Vantaa..
Petrus Niskanen

Toimitusjohtaja

+358 443 030 899

petrus.niskanen@maalikuninkaat.fi

Petteri Kinnunen, talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Maalikuninkaat.
Petteri Kinnunen

Myyntijohtaja

+358 442 389 011

petteri.kinnunen@maalikuninkaat.fi

Emerson Byman

Markkinointi

+358 443 328 959

markkinointi@maalikuninkaat.fi

Patrik Kinnunen

Myynti / Työnjohto

+358 453 191 000

patrik.kinnunen@maalikuninkaat.fi

Petteri Kinnunen, talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Maalikuninkaat.
Jussi Kinnunen

Myynti

+358 449 871 186

jussi.kinnunen@maalikuninkaat.fi

Matias Karjula

Myynti / Työnjohto

+358 442 052 950

matias.karjula@maalikuninkaat.fi

Maalikuninkaat Oy

Y-tunnus: 3186624-5

Virkatie 8b, 01510 Vantaa

toimisto@maalikuninkaat.fi

SOSIAALINEN MEDIA