...

Talon maalaus

Talon maalaus. Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Espoo ja Oulu.

Työprosessi

Lahokorjaustyöt

Rikkinäiset laudat vaihdetaan.

Homepesu

Maalattava pinta pestään vedellä, harjalla ja homepesuaineella.

Kaavinta

Irtoneva maali poistetaan ja paljaat pinnat pohjamaalataan

Maalaus

Maalattavat pinnat maalataan ammattitaidolla.

Lopputarkastus

Työnjälki tarkastetaan ja virheet korjataan

Varaa maksuton kartoituskäynti!

Talon maalaus prosessi

Lahokorjaustyöt tehdään varmistaakseen maalattavan pinnan kunnon olevan riittävän hyvä. Ensiksi selvitämme, vaatiiko pohjamateriaali huoltoa. Jos maalattavat pinnat vaativat huoltoa, ne korjataan. Lahokorjaustöistä hyviä esimerkkejä ovat aita- tai otsalautojen vaihto.

Homepesussa ulkoverhouksen home, hiekka ja muut epäpuhtaudet poistetaan vedellä, homeenpesuaineella ja harjalla. Homepesulla varmistetaan, ettei home piinaa maalattavaa pintaa, ja pidennetään maalattavan pinnan ikää.

Kaavinta suoritetaan yleensä homepesun yhteydessä. Kaavinta kaikessa yksinkertaisuudessaan on hilseilevän maalin poistamista maalipinnasta. Kaavinnan tuloksena on yleensä paljas pinta, joka pohjamaalataan.

Pintamaalaus eli maalaaminen on luonnollisesti maalausurakan tärkein vaihe. Maalatessa on tärkeää, että maalia menee vain pinnoille, jotka ovat tarkoitus maalata. Siksi pintojen suojaaminen on tärkeää maalatessa. Maali levitetään maalattavalle pinnalle joko pensselillä, ruiskulla tai telalla. Oikean maalausvälineen valinnasta voit lukea blogissa klikkaamalla tästä.

Lopputarkastus on tapa varmistaa työnjälki ja huomioida puutteet. Lopputarkastuksessa maalarit tai työnjohtaja käy läpi maalatut pinnat yhdessä asiakkaan kanssa. Näin saamme varmasti hyvän tuloksen, johon juuri sinä olet tyytyväinen.

Uudiskohteissa puupinnoille ei tarvitse tehdä varsinaisia esikäsittelyitä, vaan maalaus kahteen kertaan riittää.

Maalaria

Maalattua taloa

Miksi maalata talo?

Suojaa rakennusta: Maali toimii suojana erilaisia sääolosuhteita, kuten sadetta, lunta, kuumuutta ja tuulta, vastaan. Maalikerros estää kosteuden pääsyn puuhun, mikä vähentää homeen, lahon ja muiden vaurioiden riskiä.

Lisää arvoa: Hyvin huollettu talo on arvokkaampi kuin huonosti huollettu. Maalaaminen on edullinen tapa lisätä talon markkina-arvoa, mikä on tärkeää, jos aiot myydä talon tulevaisuudessa.

Pidempi rakenteiden ikä: Maalaus suojaa rakenteellisia komponentteja vaurioilta ja pidentää niiden käyttöikää. Säännöllinen maalaaminen voi estää korjauskustannuksia, jotka saattavat olla huomattavasti maalauskustannuksia suuremmat.

Uudistaa talon ulkoasun: Maalaus antaa mahdollisuuden päivittää talon värimaailmaa ja mukauttaa ulkonäköä mieltymysten mukaan. Tämä on hyvä tapa henkilökohtaistaa asuinpaikka ja tehdä siitä omannäköinen.

Talon maalaus hinta

Yleisesti ottaen, omakotitalon maalaustyön hintaan vaikuttavat eniten maalattava pinta-ala ja kohteen monimutkaisuus, eli tarvitaanko maalaukseen telineitä tai nostimia. Tämän vuoksi talon maalaus maksaa yleensä 4 000 € – 10 000 €

Tarkimman hinnan saat pyytämällä tarjousta asiantuntijaltamme! Klikkaa painiketta ja pyydä tarjousta lomakkeella tai soittamalla!

Pyydä tarjousta!

Miksi me?

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät:

1. Meiltä tarjouksen pyytäminen on helppoa

Keskimääräinen vastaamiasikamme tarjouspyyntöön on 3 minuuttia ja 30 sekuntia.

2. Maalari on meidän tärkein työntekijä!

Laadukkaalla koulutuksella takaamme uudellekkin maalarille riittävät taidot tehdä maalarin töitä. Mukava ja turvallinen työporukka takaa sen, että meillä maalarin on hyvä olla töissä.

3. Reilu ja luotettava toimija.

Yrityksemme työnteonkulttuuri juontaa juurensa Pohjois-Pohjanmaalta. Kohtaamme asiakkaat ihmisläheisesti ja pyrimme aina täyttämään asiakkaan toiveet.

4. Selkeä laskutus.

Laskutus suoritetaan aina sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.
Työ laskutetaan vasta, kun työ on valmis.

5. Tyytyväinen asiakaskunta!

Asiakaskuntamme koostuu yli 300 maalatusta talosta ympäri Suomea! Asiakaskohteisiimme voi käydä tutustumassa Referenssit-sivulla.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.