Asiakastarina – Espoon Virvaila

As Oy Espoon Virvaila on 16 asunnon taloyhtiö, jossa on kahdeksan erillistaloa ja neljä paritaloa. Jokaiseen asuntoon kuuluu autokatos ja jokaisessa asunnossa on parveke- ja terassirakenteet.

Taloyhtiö, jossa on kahdeksan erillistaloa ja neljä paritaloa.

Taloyhtiö sijaitsee Espoon Tillinmäessä. Tarkka osoite on Keskitie 3, 02330, Espoo. Taloyhtiö on rakennettu vuonna 2008.

Taloyhtiöstä maalattiin kaikkien 12 asuinrakennuksen julkisivun puuosat, aidat, terassirakenteet ja autokatokset. Taloyhtiöön tehtiin myös paljon rima-aitojen lahokorjauksia. Osa asuntojen valokatteista vaihdettiin uusiin.

Projektin kulku

Helmikuun 22. päivä 2022 saimme taloyhtiön puheenjohtajalta pyynnön tehdä tarjous taloyhtiön julkisivun maalauksesta nopealla aikataululla. Sovimme taloyhtiön pihalle tapaamisen ja kävimme taloyhtiön tarpeet läpi. Mitään erillistä tarjouspyyntöä ei ollut.

25. helmikuuta 2022 laitoimme tarjouksen taloyhtiön isännöitsijälle. Tarjous hyväksyttiin 17. maaliskuuta. Sopimusneuvotteluissa sovimme urakan alkavan heinäkuussa 2022 ja kestoksi kuusi viikkoa.

As Oy Espoon Virvailan julkisivun huoltomaalausprojekti aloitettiin 5.7.2022 kuuden maalarin voimin.

Maalaustyöt sujuivat ongelmitta ja projekti oli maalausten osalta valmis heinäkuun 27. päivä. Urakan vastaanottotarkastus pidettiin 28. heinäkuuta. Vastaanottotarkastuksessa sovittiin reklamaatioista, vielä vaiheessa olevista lahokorjauksista ja vaihdettavista valokatteista.

Taloyhtiöön rima-aidat tarkastettiin ja lahonneet osat vaihdettiin. Rimaa vaihdettiin taloyhtiöön yhteensä noin 500 metriä.

Osa asuntojen valokatteista vaihdettiin. Huomattiin, että vanhojen ja uusien valokatteiden sovittaminen yhteen tuotti ongelmia, jonka vuoksi päädyttiin kolmesta asunnosta vaihtamaan ne kokonaan.

Jälkitarkastus pidettiin taloyhtiön pihalla 14.9.2022 jolloin tarkastettiin reklamaatiot ja lahokorjaukset. Urakka luovutettiin ja takuuaika kaksi vuotta ja kolme kuukautta katsottiin alkaneeksi.

Toimitusjohtajan kommentit

”Toimin As Oy Espoon Virvailan julkisivun huoltomaalausprojektin työnjohtajana. Projekti sujui maalausten osalta hienosti. Maalaustyöstä saimme paljon kehuja asukkailta ja valvojalta.

Kiitän projektista erityisesti meidän taitavia maalareita, jotka suorittivat maalaustyöt erittäin kunniakkaasti ja nopeasti. Kiitän myös yhteistyökykyistä taloyhtiön hallitusta ja urakan valvojaa.”

– Petrus Niskanen, toimitusjohtaja

Asiakastarina – Helsingin Pähkinälehto

As Oy Helsingin Pähkinälehto koostuu 14 erillistalosta ja huoltorakennuksesta. Jokaiseen erillistaloon kuuluu autokatos ja jokaisen erillistalon takapihaa kiertää noin 1,7 metriä korkea puinen aita. Taloyhtiö sijaitsee Helsingin Konalassa. Tarkka osoite on...

Asiakastarina – Espoon Venla

As Oy Espoon Venla koostuu yhdeksästä asuinrakennuksesta ja seitsemästä autokatoksesta. Taloyhtiössä on viisi isoa rivitaloa ja neljä paritaloa. Asuinrakennukset ovat kaksi kerroksisia ja niiden harjakorkeus on noin yhdeksän metriä. Taloyhtiöön kuuluu viisi isoa...

As Oy Helsingin peräsinpuisto

Maalikuninkaat Oy suoritti Helsingin Vuosaaressa sijaitsevan taloyhtiön kolmen rivitalon ja roskakatoksen puuosien huoltomaalauksen.

As Oy Heinäväenkuja 3

As Oy Heinäväenkuja 3 on Espoossa sijaitseva asunto-osakeyhtiö, joka koostuu kolmesta rivitalosta ja autokatoksesta. Maalikuninkaat Oy suoritti taloyhtiön autokatoksen puu ja metalliosien huoltomaalauksen. Myös autokatoksen sadevesijärjestelmä ja otsalaudat...

As Oy Vihdin Peltotie 4

Vihdissä sijaitsevasta kerrostalosta huoltomaalattiin 12 parvekkeen metalliset kaiteet, ja kolme rapattua parvekeseinää.

As Oy Villa Nybacka

Helsingin Meilahdessa sijaitsee kaunis, vanha, perinteinen kartano. Kartanon julkisivu maalattiin Uulan kartanonkeltaisella Keittomaalilla. Kartanon parvekerakenteet rakennettiin uudestaan.

As Oy Hyvinkään Kiviharjuntie 3

Maalikuninkaat Oy suoritti Hyvinkäällä sijaitsevan taloyhtiön kahden rivitalon ja huoltorakennuksen julkisivun huoltomaalauksen. Taloyhtiöstä vaihdettiin seitsemän terassikatoksen valokatteet.

As Oy Helsingin Sarastus

Maalikuninkaat Oy suoritti Helsingin Konalassa sijaitsevan taloyhtiön kolmen paritalon puuosien huoltomaalauksen Virtasen 4 Öljyn maalilla.

As Oy Hyvinkään Kotamäki

Maalikuninkaat Oy suoritti Hyvinkäällä sijaitsevan taloyhtiön kahden rivitalon sekä autokatoksen ja roskakatoksen puuosien huoltomaalauksen.

As Oy Markunpirtti

As Oy Markunpirtti on Kirkkonummen Masalassa sijaitseva taloyhtiö, joka koostuu kahdeksasta rivitalosta. Taloyhtiöstä uusittiin rivitalojen päätyjen otsalaudat.