...

Asiakastarina – Espoon Virvaila

Perustiedot

As Oy Espoon Virvaila on 16 asunnon taloyhtiö, jossa on kahdeksan erillistaloa ja neljä paritaloa. Jokaiseen asuntoon kuuluu autokatos ja jokaisessa asunnossa on parveke- ja terassirakenteet.

Taloyhtiö, jossa on kahdeksan erillistaloa ja neljä paritaloa.

Taloyhtiö sijaitsee Espoon Tillinmäessä. Tarkka osoite on Keskitie 3, 02330, Espoo. Taloyhtiö on rakennettu vuonna 2008.

Taloyhtiöstä maalattiin kaikkien 12 asuinrakennuksen julkisivun puuosat, aidat, terassirakenteet ja autokatokset. Taloyhtiöön tehtiin myös paljon rima-aitojen lahokorjauksia. Osa asuntojen valokatteista vaihdettiin uusiin.

Projektin kulku

Helmikuun 22. päivä 2022 saimme taloyhtiön puheenjohtajalta pyynnön tehdä tarjous taloyhtiön julkisivun maalauksesta nopealla aikataululla. Sovimme taloyhtiön pihalle tapaamisen ja kävimme taloyhtiön tarpeet läpi.

25. helmikuuta 2022 laitoimme tarjouksen taloyhtiön isännöitsijälle. Tarjous hyväksyttiin 17. maaliskuuta. Sopimusneuvotteluissa sovimme urakan alkavan heinäkuussa 2022 ja kestoksi kuusi viikkoa.

As Oy Espoon Virvailan julkisivun huoltomaalausprojekti aloitettiin 5.7.2022 kuuden maalarin voimin.

Maalaustyöt sujuivat ongelmitta ja projekti oli maalausten osalta valmis heinäkuun 27. päivä. Urakan vastaanottotarkastus pidettiin 28. heinäkuuta. Vastaanottotarkastuksessa sovittiin reklamaatioista, vielä vaiheessa olevista lahokorjauksista ja vaihdettavista valokatteista.

Taloyhtiöön rima-aidat tarkastettiin ja lahonneet osat vaihdettiin. Rimaa vaihdettiin taloyhtiöön yhteensä noin 500 metriä.

Osa asuntojen valokatteista vaihdettiin. Huomattiin, että vanhojen ja uusien valokatteiden sovittaminen yhteen tuotti ongelmia, jonka vuoksi päädyttiin kolmesta asunnosta vaihtamaan ne kokonaan.

Jälkitarkastus pidettiin taloyhtiön pihalla 14.9.2022 jolloin tarkastettiin reklamaatiot ja lahokorjaukset. Urakka luovutettiin ja takuuaika kaksi vuotta ja kolme kuukautta katsottiin alkaneeksi.

Toimitusjohtajan kommentit

”Toimin As Oy Espoon Virvailan julkisivun huoltomaalausprojektin työnjohtajana. Projekti sujui maalausten osalta hienosti. Maalaustyöstä saimme paljon kehuja asukkailta ja valvojalta.

Kiitän projektista erityisesti meidän taitavia maalareita, jotka suorittivat maalaustyöt erittäin kunniakkaasti ja nopeasti. Kiitän myös yhteistyökykyistä taloyhtiön hallitusta ja urakan valvojaa.”

– Petrus Niskanen, toimitusjohtaja

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.