...

Asiakastarina – Espoon Venla

As Oy Espoon Venla koostuu yhdeksästä asuinrakennuksesta ja seitsemästä autokatoksesta. Taloyhtiössä on viisi isoa rivitaloa ja neljä paritaloa. Asuinrakennukset ovat kaksi kerroksisia ja niiden harjakorkeus on noin yhdeksän metriä.

Taloyhtiöön kuuluu viisi isoa rivitaloa ja neljä paritaloa. Autokatosta taloyhtiössä on yli 70 metriä.

Taloyhtiössä on 26 asuntoa. Taloyhtiö sijaitsee Espoon Bembölessä (Fållaker 7, 02740, Espoo) ja se on rakennettu vuonna 2007.

Taloyhtiöstä maalattiin kaikki julkisivun puuosat.

  • Seinät
  • Vaaleanharmaa räystäslaudoitus
  • Ikkunoiden ja ovien puitteet
  • Parvekkeiden katokset
  • Parvekkeiden kaiteet
  • Asuntojen väliset aidat
  • Autokatoksien metalliset rakenteet
  • Autokatoksien puiset rimat

Projektin kulku

Saimme taloyhtiön isännöitsijältä tarjouspyynnön tammikuussa 2022. Tutustuimme tarjouspyyntöön ja tämän jälkeen sovimme taloyhtiön puheenjohtajan kanssa tapaamisen taloyhtiön tontille. Tapaamisella kävimme taloyhtiön tarpeet tarkkaan läpi ja näiden tietojen perusteella laskimme tarjouksen urakan suorittamisesta. Voitimme tarjouskilpailun.

Lisätyöt sovittiin tehtävän tuntilaskutuksella. Pääosin lisätöihin kuului julkisivun puuosien lahokorjaukset. Maalausurakan suorittamisen tavoiteajaksi sovittiin kahdeksan työviikkoa. Maalaustyöt tehtiin sovitussa aikataulussa ja projekti saatiin kunnialla maaliin.

As Oy Espoon Venlan hallituksen puheenjohtajan kommentit

Seuraavaksi esitetään As Oy Espoon Venlan hallituksen puheenjohtaja Sirpa Majosen palautteen projektista lyhentämättömänä ja muokkaamattomana:

”Kilpailutuksen jälkeen valitsimme Maalikuninkaat Oy:n urakoitsijaksi. Työ eteni hyvin, aikataulu piti ja työt tehtiin sovitun työtavan mukaan.


Lopputulokseen olimme todella tyytyväisiä. Työn jälki oli siisti ja tasainen.


Voin lämpimästi suositella Maalikuninkaat Oy:tä toisillekin, joilla on maalausurakka suunnitteilla. Maalareille erityiskiitos, todella mukavaa porukkaa ja yhteistyö sujui mutkattomasti.”

Saimme kiitosta taloyhtiön asukkailta, hallitukselta, isännöitsijältä ja urakan rakennusvalvojalta.

Maalikuninkaat Oy maalasi myöhemmin loppu kesällä yhden taloyhtiön asukkaan rakennusvaiheessa olevan omakotitalon.

Maalikuninkaat Oy:n toimitusjohtajan terveiset

”Haasteita projektissa oli yhdeksän metriä korkealla olevat avoräystäät, jotka vaativat erityistä tarkkuutta työturvallisuudessa. Työmaalla oli käytössä kuukulkija, jolla ylettyi riittäviin korkeuksiin vaivattomasti ja turvallisesti.


Taloyhtiön maalausprojekti vaati suuret pohjatyöt onnistuakseen. Vanha maalipinta oli heikkokuntoinen, joten ennen pintamaalausta suoritettiin huolellinen, homepesu, hilseilevän maalin poisto ja pohjamaalaus.


Erityinen kiitos projektin onnistumisesta kuuluu taloyhtiön yhteistyökykyiselle hallituksen puheenjohtajalle Sirpa Majoselle, taloyhtiön mukaville asukkaille sekä erityisesti ammattitaitoisille maalareille. ”

– Petrus Niskanen, Maalikuninkaat Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.