Talon ja katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa

Takuulla Maaliin

Teemme talon maalaukset, peltikaton maalaukset, tiilikaton pesut ja pinnoitukset asunto-osakeyhtiöille, yksityisille sekä yrityksille. Teemme maalaustöitä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Maalikuninkaat

Talon maalaustyöt Helsinki, Espoo, Vantaa

Maalikuninkaat Oy on Uudellamaalla sekä Pohjois-Pohjanmaalla toimiva yritys, joka tarjoaa maalauspalveluja sekä yksityisille, että taloyhtiöille.

Teemme talon maalauksia, peltikaton maalauksia, tiilikaton pinnoituksia sekä -puhdistuksia. Aina ennen maalausurakkaa tarkistamme, vaatiiko pohjamateriaali huoltoa.

Meillä on kokeneita timpureita, jotka vaihtavat yksittäiset huonot laudat, jos ei koko seinänkin. Näin voimme taata asiakkaillemme oikeasti hyvän työjäljen ja kattavan takuun.

Juuremme juontavat Pohjois-Pohjanmaalle, josta myös kyltymätön työmoraalimme on lähtöjään. Kohtaamme asiakkaat ihmisläheisesti ja arvostamme työtä, josta meille maksetaan!

Tarjouspyyntö

2 + 7 =

Miksi Maalikuninkaat?

1. Meiltä tarjouksen pyytäminen on helppoa

Klikkaamalla etusivulta ”pyydä tarjous” on sinun roolisi tehty. Tästä eteenpäin meidän asiantuntija ottaa yhteyttä ja kartoittaa tarvittavat tiedot tarjousta varten.

2. Maalari on meidän tärkein työntekijä!

Tiedämme, että hyvä laatu vaatii pitkäaikaisen ja kokeneen maalarin. Siksi pidämme huolen, että meidän maalarit tienaavat hyvin.

3. Reilu ja luotettava toimija.

Yrityksemme työnteonkulttuuri juontaa juurensa Pohjois-Pohjanmaalta. Kohtaamme asiakkaat ihmisläheisesti ja arvostamme työtä, josta meille maksetaan!

4. Selkeä laskutus.

Asiakas tietää aina jo ennen urakan alkua mikä on loppusumma. Taloyhtiöasiakkaille esitetään maksuerätaulukko jo ensimmäisessä tarjouksessa.

5. Tyytyväinen asiakaskunta!

Meillä on valtava määrä tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Asiakaskohteisiimme voi käydä tutustumassa talon maalaus ja tiilikaton pinnoitus -sivuilla Referenssit-osioissa.

Tule meille töihin

Etsitkö töitä kesäksi tai ihan ympärivuotisesti? Me etsimme reippaan asenteen omaavia työntekijöitä maalaamaan.

Kokemus maalaushommista katsotaan ehdottomasti hyväksi, mutta loistavan työnjohdon ja perehdytyksen avulla koulutamme kokemattomastakin maalarista Maalikuninkaan!

Tarjoamme pääosin isoja urakkakohteita, joissa saa paiskia töitä samassa sijainnissa tai pienempiä omakotitalojen maalauksia, jos haluaa vaihtelua miljööseen.

Meillä on mukava ja kannustava työilmapiiri, jossa varmasti voit viihtyä ja olla oma itsesi!

Nuori kasvava yrityksemme tarjoaa osaavalle työntekijälle vastuuta ja mahdollisuuden edetä organisaatiossamme.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Hae töihin

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!

2 + 12 =

Talon maalaus

Lue lisää talon maalauksesta.

Tiilikaton pinnoitus

Lue lisää tiilikaton pinnoituksesta.

Taloyhtiölle

Lue lisää maalauspalveluista taloyhtiölle.

Maalikuninkaat Oy

Petrus Niskanen

Petrus Niskanen

Toimitusjohtaja

Laskutusosoite:
Purolehto 7 b
02920 Espoo

Y-tunnus:
3186624-5

Tuukka Pentinpuro

Tuukka Pentinpuro

Työnjohto

Petteri Kinnunen

Petteri Kinnunen

Myynti